ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΜΟΝΗΣ & ΑΚΥΡΩΣΗΣ-COVID-19

Σε απόκριση στις μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς, η Manthos Hotels, δεσμεύεται να διασφαλίσει στους πελάτες μας την ευελιξία σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Για όλα τα ξενοδοχεία της Manthos Hotels, εφαρμόζουμε τις ακόλουθες πολιτικές:

  • Για επισκέπτες με υπάρχουσες κρατήσεις για οποιαδήποτε μελλοντική ημερομηνία άφιξης, συμπεριλαμβανομένων κρατήσεων με προπληρωμένες τιμές που είναι συνήθως πιο περιοριστικές, θα επιτρέψουμε τις πλήρεις αλλαγές * εφόσον η αλλαγή ή η ακύρωση γίνει έως τις 30 Ιουνίου 2020.
  • Το ελληνικό κράτος, ακολουθώντας άλλες χώρες της Ε.Ε., ψήφισε το άρθρο 70 του νόμου περί νόμου που εκδόθηκε στις 13 Απριλίου 2020 – υποχρεώνοντας τις επιχειρήσεις του ταξιδιωτικού κλάδου να εκδώσουν πιστοποιητικό αντί να παρατείνουν άμεση επιστροφή χρημάτων, για κρατήσεις που ακυρώνονται από τις 25.02 .2020 έως 30.06.2020 συμπεριλαμβανομένου ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΔΙΑΚΟΠΩΝ, καλύπτει το (κατάθεση / προπληρωμή / άλλο) για την αναδιάταξη της κράτησής σας, με περίοδο διαμονής από 01.07.2020 έως 20.09.2021Το ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΔΙΑΚΟΠΩΝ σας ισχύει για 18 μήνες από την ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ.
  • Λάβετε υπόψη ότι οποιεσδήποτε αλλαγές στις υπάρχουσες κρατήσεις υπόκεινται σε διαθεσιμότητα και τυχόν διαφορές τιμών
  • Για τους επισκέπτες που κάνουν νέες κρατήσεις για οποιαδήποτε μελλοντική ημερομηνία άφιξης, συμπεριλαμβανομένων κρατήσεων με προπληρωμένες τιμές, θα επιτρέψουμε την αλλαγή ή ακύρωση της κράτησης χωρίς χρέωση έως και 21 ημέρες πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία άφιξής σας. * Λάβετε υπόψη ότι οι αλλαγές στην κράτηση υπόκειται σε διαθεσιμότητα και τυχόν διαφορές τιμών.

Λάβετε υπόψη ότι αυτή η πολιτική δεν ισχύει για ταξίδια που σχετίζονται με ομαδική κράτηση. Για επισκέπτες με ομαδικές κρατήσεις (π.χ. για συναντήσεις, εκδηλώσεις ή συνέδρια), ανατρέξτε στους κανόνες της τιμής κράτησης και επικοινωνήστε με τον διοργανωτή της ομάδας για περισσότερες πληροφορίες.

*Σημαντικές πληροφορίες:

  • Ενδέχεται να ισχύουν ορισμένες εξαιρέσεις. Μπορεί να αποκλείσει περιόδους με ειδικούς περιορισμούς συμβάντων ή εβδομάδες αιχμής. Ανατρέξτε στις Λεπτομέρειες τιμών του καταλύματος για τους ισχύοντες όρους ή εξαιρέσεις, εάν υπάρχουν, κατά την κράτηση ή την αλλαγή κρατήσεων.
  • Μεμονωμένες (παροδικές) επιστροφές κρατήσεων δωματίου οποιουδήποτε είδους (π.χ. μετρητά ή κουπόνι πίστωσης) ενδέχεται να χρειαστούν έως και 90 ημέρες από την ημερομηνία ακύρωσης για επεξεργασία. Η μορφή και ο χρόνος επιστροφής χρημάτων ενδέχεται να υπόκεινται στους ισχύοντες νόμους όπου κάθε ξενοδοχείο βρίσκεται.
  • Για ερωτήσεις διοργανωτή ομάδας σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις των συμβάσεων ομάδας, επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο.

Η ομάδα μας εργάζεται όλο το 24ωρο για να σας βοηθήσει με οποιεσδήποτε αλλαγές στην κράτησή σας τους επόμενους μήνες με ευελιξία και σεβασμό.
Ως σταθεροί πιστοί στη δύναμη της κοινοτικής αλληλεγγύης αυτή τη στιγμή, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την πίστη, την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη σας ως τον επιλεγμένο προορισμό σας κάτω από τον ήλιο.
Ανυπομονούμε να σας προσφέρουμε το θερμότερο καλωσόρισμα στην Ελλάδα όταν ταξιδεύετε ξανά.

Connect with us
Insta-στιγμές με έμπνευση από εσάς