Υγειονομική ασφάλεια

Πρωτόκολλα – αλλαγές του τρόπου λειτουργίας – σχετικές οδηγίες
ΕΟΔΥ 210 212054 ή τον ειδικό τετραψήφιο αριθμό 1135 (όλο το 24ωρο), για δήλωση του ύποπτου κρούσματος και οδηγίες αντιμετώπισής του
Το προσωπικό έχει εκπαιδευτεί στην τήρηση του πρωτοκόλλου και των επιμέρους πρωτοκόλλων ανά τμήμα του καταλύματος και συμμορφώνεται αυστηρά με τα βασικά προστατευτικά μέτρα κατά του COVID-19: τήρηση υγιεινής χεριών, σωματικών αποστάσεων (physical distancing) από τους φιλοξενουμένους και το λοιπό προσωπικό, σε όλους τους χώρους εργασίας και τους χώρους του ξενοδοχείου.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
Θα γίνεται καθημερινός έλεγχος του προσωπικού σε κάθε βάρδια, τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την έξοδο από το ξενοδοχείο. Σε όλους ο χώρους ,έχουμε αυξήσει τη συχνότητα καθαρισμού & απολύμανσης, με ιδιαίτερη προσοχή σε όλες τις επιφάνειες υψηλής επικινδυνότητας κατά την αφή, όπως εισόδους, ανελκυστήρες , αποδυτήρια, πλυντήρια και γραφεία.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ – CHECK IN – CHECK OUT
check out 08:00 – 12:00
check in 15:00 – 23:00
Κατά το check in θα προσέρχεται μόνο ένα άτομο για την παραλαβή της κάρτας κλειδί.
Οι κάρτες κλειδιά απολυμαίνονται σχολαστικά πριν δοθούν στους πελάτες κατά την άφιξή τους στο Ξενοδοχείο.
Οι ανελκυστήρες θα πρέπει να χρησιμοποιούνται από επισκέπτες όπου μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο. Παρόλα αυτά, σας συστήνουμε να χρησιμοποιείτε τις σκάλες.
ΔΩΜΑΤΙΑ
Όλα τα μη βασικά στοιχεία και διακοσμητικά, όπως περιοδικά, φυλλάδια, βραστήρες, σακούλες πλυντηρίου, μπουρνούζια, κουβερλι αφαιρούνται από τα δωμάτια. Επίσης όλα τα ψυγεία – μίνι μπαρ δεν θα παρέχουν στοκ. Θα υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης προϊόντων κατόπιν επιθυμίας του φιλοξενούμενου.
ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ
Η καθαριότητα των δωματίων και όλων των χώρων του ξενοδοχείου γίνεται με απολυμαντικά-απορρυπαντικά . Όλα τα υφασμάτινα στοιχεία του δωματίου καθώς και τα δύσκολα σημεία καθαρίζονται με επαγγελματική σκούπα ατμού σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες > 70° .Ο ιματισμός του ξενοδοχείου πλένεται επαρκώς, τηρουμένων όλων των πρωτοκόλλων ασφαλείας σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες άνω των 60ο C (πλύση και στέγνωση). Το προσωπικό του Housekeeping είναι εξοπλισμένο με όλο τον προστατευτικό εξοπλισμό που ορίζουν τα πρωτόκολλα ασφαλείας.
Παρακαλούμε ενημερώστε μας κατά την άφιξή σας αν θέλετε να φροντίζουμε καθημερινά το δωμάτιό σας, αφού σύμφωνα με τα πρωτόκολλα λειτουργίας είμαστε υποχρεωμένοι αυτό να μην γίνεται σε καθημερινή βάση.
ΕΣΤΙΑΣΗ
Το μπαρ του ξενοδοχείου και οι κοινόχρηστοι χώροι λειτουργούν από τις 08.00 έως 22.30.
Η υπηρεσία του εστιατορίου θα είναι διαθέσιμη ,κυρίως σε εξωτερικό χώρο, με κατάλογο ala carte επιλογών, τηρουμένων όλων των μέτρων ασφαλείας (απολυμαντικά στη είσοδο και έξοδο, αποστάσεις, μάσκα, γάντια, ενδελεχή απολύμανση). Η κουζίνα μας ακολουθεί όλες τις οδηγίες του ΕΦΕΤ.
Τέλος, για τους σκοπούς δράσεων προστασίας της δημόσιας υγείας, η διεύθυνση του ξενοδοχείου οφείλει να τηρεί αρχείο των μελών προσωπικού και όλων των ατόμων που διέμειναν στο ξενοδοχείο -όνομα, εθνικότητα, ημερομηνία άφιξης και αναχώρησης, στοιχεία επικοινωνίας (διεύθυνση, τηλέφωνο, e-mail)-, ώστε να καθίσταται δυνατή η επικοινωνία με τις στενές επαφές τυχόν κρούσματος COVID-19, που ενδέχεται να ταυτοποιηθεί εκ των υστέρων.
Το παρών μπορεί να μεταβληθεί ανάλογα της ισχύουσας νομοθεσίας.

Connect with us
Insta-στιγμές με έμπνευση από εσάς